Няколко идеи за  февруарски детокс с плодове и зеленчуци, които можем

...
Няколко идеи за  февруарски детокс с плодове и зеленчуци, които можем
Коментари Харесай

Февруарски детокс с плодове и зеленчуци на страхотни цени

Няколко хрумвания за  февруарски детокс с плодове и зеленчуци, които можем да открием на страхотни цени 
След като изпратихме цялостния с именни празници и веселби месец януари е време да помислим за един лек и ободрителен февруари, в който разнообразните и свежи храни могат да намерят повече място в нашето всекидневно хранително меню. Когато приказваме за храни, които могат да се отразят освежаващо върху нашия организъм, е хубаво да се огледаме за тези мощни и въздействащи свойства на плодовете и зеленчуците. Рядко чуваме някой да показа, че се усеща преситен с броколи, нали? Или пък с оня плод, който доста наподобява на огромен лимон и има усет на грейпфрут, само че в действителност се оказва помело? Затова дано да разгледаме няколко оферти от страхотни плодове и зеленчуци, който могат да  изпълнят точно това.

Портокали

Зимата принадлежи на портокалите, които са  идеалният кандидат за  оценката “перфектен плод за месец февруари ”. В екзотичния естествен подарък могат да бъдат открити голям брой антиоксиданти, които да спомогнат за пречистването на организма ни. Дали ще си го нарежем на слайсове, ще си го обелим на късчета или ще си го изцедим на сок, няма значение -  портокалът изпълва деня ни с освежаваща приятност във всяка една от своите чудни форми.

Сладък картоф

Сладките картофи стартират да навлизат все по-стремглаво в ежедневната ни кулинария и в това няма нищо инцидентно. Богатите на въглехидрати, протеини, минерали и фибри зеленчуци могат да одобряват формата на вкусни супи, постни ястия, салати, че даже и палачинки. Високото наличие на витамин А в сладкия картоф го вършат съвършен нутриент, намиращ приложение през студените и изтощителни февруарски дни. Също по този начин той може да се окаже и рационален детайл в хранителния режим, който сме решили да предприемем след дългите и отрупани празнични дни през януари. 

Перфектните плодове и зеленчуци за февруари на сметка с Lidl Plus

Перфектните плодове и зеленчуци за най-краткия месец от годината, могат да ни се окажат на супер цени, в случай че сме ползватели на мобилното приложение Lidl Plus. С неговия тематичен Купон+ трупаме суми с всяка покупка на свежи плодове и зеленчуци в Lidl през целия месец февруари. Така, при постигане на избрана сума в четири избрани равнища, получаваме атрактивна премия – ваучър в приложението за 50% отстъпка при последваща покупка на определени плодове или зеленчуци или на артикул на преференциална цена от 1 стотинка.

При постигане на сума от 10 лева, с потреблението на мобилното приложението Lidl Plus получаваме ваучър за 50% отстъпка за кг портокали при последваща покупка, а при второ равнище и сума от достигнати 20 лева се възползваме от 50% отстъпка за кг сладки картофи, още веднъж при последваща покупка. Останалите две равнища на Купон+ ни дават опция да получим страхотни цени за плодовете помело и ананас, като последния имаме опция да го закупим за 1 ст., в случай че стигнем до четвъртото равнище в приложението и натрупаме сума за покупки от 50 лева.  

Ананасът и неговата плодова корона

След като имаме опция да се сдобием за 1 ст. с този “крал ” на плодовата джунгла, е редно да се срещнем и с неговите забавни хранителни съставки. Със своите освежаващи и балансиращи организма свойства, ананасът може да се окаже съвършеният представител за февруарски детокс, заради високото съществуване на вода и антиоксиданти, които се съдържат в него.

Това бяха нашите няколко леки и свежи оферти за плодове и зеленчуци, които можем да използван в хранителния си режим през най-краткия месец от годината.  Надяваме се предложенията да ви се харесат и да съумеете ги комбинирате с най-правилните и вкусни за вас хранителни артикули, с цел да имате един ползотворен  и друг на усети месец февруари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР